Spår med inslag av spänning!

Det var lögn i helvete att somna igår kväll! Om det beror på att jag sovit 12 tim natten innan, det var varmt, eller att jag var gräsänka har jag ingen aning om!

IMG_0433

Tittade ut genom fönstret och såg månen, så tjusig! Några hastiga bilder blev det, men inte så som jag ville ha dem 😉

IMG_0435

 

Blodspåren som vi lade igår kväll var dags att gås innan det blev för varmt! För idag har det varit en fin dag, inget regn 🙂

Smali fick starta innan det blev för varmt! 550 m var spåret, 2 bloduppehåll, 1 sårlega och lite annat smått och gott! Jenni hade lagt det åt oss 🙂

IMG_0438

Han var riktigt på G och tog spåret på en gång 🙂

IMG_0439

Gick som ett tåg, inga misstag här! Tror gårdagens spår var för lätt, då tröttnar han! Nu hade spåret legat ca 16 tim!

IMG_0445

På väg ut ur skogen så fick jag en känsla av att stanna! Smali gick lös så jag stannade honom också! Tur var väl det, för där låg en snok och solade sig på stigen. Jag såg den inte, utan det var känslan! Herr/fru snok brydde sig inte om oss och vi inte om den 🙂 Första gången under alla mina år i skogen som jag mötte en orm. Är ju van att ha dem på piren och bryggan annars 😉

Mayos spår var minst lika långt! 1 återgång, 2 bloduppehåll, över ett vattendrag 2 gånger och vi tränar på klipphällar!

IMG_0455

Hittade snabbt starten i spårrutan!

IMG_0458

Spårade på lugnt och fint! Ser lite förvirrad ut på en klipphäll, men löste det jättebra!

IMG_0474

Även återgången fixade han galant och klöven hittades 🙂

Har fått några uppdrag av hälften av mina barn idag! Fia ville att jag skulle låna böcker på biblioteket åt henne! Ingen lätt uppgift precis! Men till slut fick jag tag i en bok ivf 🙂

Henkes katta fick en allergisk reaktion för ett tag sen, bla klåda! Blev bra med mediciner, men nu är det på G igen! Veterinären tror det är fodret! Så mitt uppdrag blev att leta upp passande foder åt den lilla damen. Nu är det gjort! Billigt blir det inte! Men huvudsaken är att hon mår bra 🙂

Patrik tror på fint väder framöver! Hästbonde som han blev när han gav sig i lag med Linda, tänker bara på en sak! ”Slåtthanna” 😉 Så nu har han och Jossan varit här och grejat!

IMG_0488

Blaze tog självklart med sig dårarna till sjön och de var inte svår bedda 😉

Jossan kommer glatt emot mig när hon kommit ur bilen, sen tvärvänder hon! Hönsen var betydligt roligare än mormor, så hon pinnar iväg snabbt mot stallet! Så nu Linda vet jag vad hon ska få i 2 års present 🙂 Kaninen Boris när hon fyllde 1 år, då passar höns bra vid 2 år 😉

IMG_0476

Här berättar hon nånting för moster Jenni!

IMG_0481

Fler som får lockar i håret 😉

IMG_0482

Hon är ju helt underbar <3

Imorgon kommer Fia på en snabbvisit, sen kör jag & Jenni henne tillbaka till Åmål! Då ska vi få träffa kattungen Benny 🙂 Får se om nån hund följer med eller inte! Hällregn lovar de också 🙁

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *