Tänk alla dessa…

Underbara människor som är såå måna om hur jag ska leva mitt liv, ironi 😉

Tänk att folk inte har annat att göra än att undra över om jag verkligen klarar ta hand om än det ena än det andra. Skulle jag inte göra det, då får jag väl göra nånting åt det, eller hur?

Tycker själv jag lever ett underbart liv med en stor härlig familj, där barnen nu står på egna ben. De är ju alla 4 i stort sett vuxna 🙂 Och hade jag inte djuren, vart skulle jag då fylla på batteriet med ny energi?

Brukar fråga om nån tycker djuren far illa på nått vis, eftersom det alltid ska ifrågasättas hur jag hinner med allt, träna hundar mm. Ånej! Tänk om alla hade det såå bra. Men då så! Då är det väl inget problem eller hur? Jag lever mitt liv och de andra får leva sitt 🙂

Några är nog livrädda att jag nån gång i mitt liv ska be om hjälp. Aldrig! Över min döda kropp 😉 

En gång under alla år med djur, det är nästan hela mitt liv. Så har jag känt att det här fixar jag inte. Då var barnen små, jag jobbade mer än heltid, hade 4 hästar, hundar, kaniner mm. Beståndet minskades med 1 häst och det blev lugnare.

Tror att det är sådana människor som inte har nått eget intresse, nånting de brinner -och lever för som kommer med dessa kommentarer. Och som är rädda för besväret. Vi andra vet ju hur härligt det är 🙂 Tycker synd om dem, de måste leva ett mycket torftigt liv 😉

4 responses to “Tänk alla dessa…

  1. Det du skriver om kallar jag svenska avundsjukan. Jag har råkat ut för samma sak för några år sen och jag säger bara såhär: hade inte jag haft hundarna så hade inte jag kommit ut och rört mig så mycket. Nu börjar tyvärr kroppen ta slut och det är svårt att lyssna på den, men ett tag till ska kärringen klara av det:)) Kram!!

    • Skulle tro det ja 🙂 För oftast är det ju sådana som inte ids att få fingrarna ur själva och göra nått kul med sitt liv 😉

  2. Håller med du mamma! Har också fått den frågan några ggr och jag an tänka mig att frågan kommer ännu oftare om ett halvår 😛 Men det skiter jag i. Det är vårt liv, ingen annans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *