Trög startad…

Idag är jag verkligen det, och har hur mycket som helst att göra.

Har inte packat ner en grej än, måste stor handla, så ”barnvakterna” slipper svälta medans vi är borta. Tvättmaskinen & tumlaren går för fullt, djuren är fixade.Så nu sitter jag och dricker kaffe och försöker motivera mig att ”ta mig i kragen”.

Hade en mardröm inatt, alla ser vi ju olika på det här, men jag tyckte det var hemskt :-). Min lilla Isbar kyckling Ellen började gala! Eftersom jag var övertygad om att hon var en höna och de andra har också liten kam och slören syns ej, så var jag övertygad att alla var hönor. Men gal hon så är säkert även de andra tuppar. Imorse var jag snabbt ute och kollade i hönshuset, men det var bara ”Andreas” som gol, tur att det bara var en dröm 🙂

Zixten har hamnat i himmelriket, ihop med en gäng ungdomar som tycker han är bäst, nu vill han väl aldrig mer komma hit 🙂 Igår var Jenni och grannen ute på promenad med hundarna, Zixten & Muffins kommer bra överens, så nu blir det nog en del bus.

Smali har det säkert tråkigare fast man inte märker så mycket av det, han går med mig som vanligt. Fast han saknar säkert sin buskompis, men jag trodde faktiskt att det skulle bli lite små jobbigt att dela dem, de har alltid varit två. Men om 6 v då lär han få för sina synder när halvbrorsan flyttar in 🙂

Det är en enorm skillnad att bara ha en hund, så tomt, men det är tur att det bara är för några veckor. Och Jenni kommer ju hem på fredag och sen har hon höstlov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *