Tror att jag är väl med!

Men det tror jag ofta och så händer det nått, så all går i stöpet. That’s life 😉

Men alla julklappar är köpta, det är tidigt för att vara mig. Trodde igår att jag hade handlat hem allt i matväg, förutom tex mjölk. Men så var det inte! Jämt när vi packat upp att, då kommer jag på att vi glömt lutfisken. Hoppas det finns kvar i slutet av veckan.

Nu har jag gått på min julledighet 🙂 Ledig i 3 dar, härligt! Men på julafton då jobbas det igen, människor behöver även hjälp då 😉

Jenni har skickat in en ansökan om att få hyra lägenhet igår och de ringde redan idag och talade om att de hade en ledig from 1 feb. Här går det undan 🙂

Smali i djup koncentration, Zixten har inte hunnit äta upp än och han kanske kan få lov att äta upp, om det blir några rester kvar 😉

Jag och Smali har inte tränat bruks ihop med nån på över 1 år. Bara tränat för oss själva. Det har bla berott på att alla hundarna fick rävskabb för 1 år sedan. Det var svinkallt i vinter, vi har haft mycket sjukdom och elände i den närmsta släkten. Kan ju inte påstå att man har mycket träningslust då.

Men 2012 tar vi nya tag 🙂 Har anmält oss till en helgkurs sista helgen i februari och det är Pia Albinsson som är instruktör. Vi har gått flera kurser för henne, hon är bara såå duktig 🙂 Det ska bli kul att höra vad hon säger om oss, eftersom hon inte sett oss på så länge. Står vi kvar på samma nivå som sist hon såg oss, eller har det gått framåt? Jag behöver tips på hur jag och Smali ska bli snabbare i momenten. Eftersom jag är en lugn människa, då överför jag ju det till Smali, inte alltid så bra med en hund som är lugn av naturen 😉

Tanken är att vi ska starta i appellen under nästa år, vore ju så kul 🙂 Pia är väldigt duktig på att peppa folk och det ska bli så kul att få komma ihop med likasinnade igen. Jag känner mig ganska ensam om att ha detta intresse här ute i skogen. Spår har jag valt att träna bara för att det är lättast för oss, det lägger jag själv. Skulle vi ha testat nått annat, då är man beroende av andra och det fungerar inte alls.

Vit herdehund klubbens medlemstidning kom ut idag och där har jag skrivit om Smali. Linda som har hans bror Strax, har skrivit om när hon importerade sin tik Bonni. Hoppas nu att fler vågar skriva in till tidningen 🙂 Tycker det är intressant att läsa om vad andra gör med sina VH.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *