Trötta pojkar…

Zixten har varit hos Birgitta i Charlottenberg och blivit trimmad. Det tar mellan 2-2 1/2 tim att bli fin, sen sussar han gott 🙂

Vårat ”piggsvin”

Som blev en tax 🙂 Blicken han ger mig är inte god, tycker det räcker med dumheter för idag.

Medan Zixten blev fin så passade jag på att hälsa på pappa & Kerstin en snabbis. Sen har Smali fått träna linförighet, stå och platsliggning på lite olika ställen i samhället, bla utanför affärer och på torget. Det fungerade jättebra 🙂 Vi hann även med en promenad med en massa nosande, luktar så mycket gott där mot hemma.

Och det blir man sömnig av.

Också har vi mina huliganer! I fm så hörde jag ett herrans väsen från hönsgården, då hade en kyckling lyckats att ta sig ut. Trodde de var för små för att ta sig igenom ”dörrhålen”, har satt dem ganska högt så det inte ska dra kallt inne. Så den stackarn jagade de innan jag kom och tog in den, som tur var så gick det bra.

Nu i em så har hönsen gått lösa på gården och dörren till hönsgården stod öppen, kycklingarna var in stängda. Då blir det väsen igen, men denna gång var det en skata som blev bortjagad och det gillar jag 🙂

När vi hade höns för många år sedan så hade vi problem med att räven och höken tog hönsen, sen gick skatorna in i hönshuset och tog äggen, då gav jag upp. Så därför är det nättak, nätet är fixat efter alla konstens regler och hönsen är enbart ute lösa när jag har koll på dem.

Imorgon kväll jobbar jag äntligen igen, rösten är inte bra men mycket, mycket bättre. Men läkarintyget som gubben skulle hämta i början av förra veckan som ingen hittade då, men det skulle skickas hit, har inte kommit än. Får ringa och efterlysa det imorgon bitti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *