Typiskt…

Var ute och gick 1 tim i ösregn med hundarna, när vi nästan var hemma då tittar solen fram. Har upptäckt en sak med Smali som han ofta gör. Zixten tog upp ett spår av nånting. När Smali kände spåret så sprang han tillbaka ca 75m och tog upp det därifrån, verkade väldigt intressant så för säkerhetsskull så blev han uppkopplad. Har alltid räknat Zixten som mycket spårnoga, men Smali är det ännu mer och han har koll på ALLT :-).

Fengur & Laukur har hållit igång hela dagen och busat, men när kameran kommer fram då slutar de att stegra sig utan bara springer runt och fjantar sig eller ställer sig och äter. Så fort kameran är borta då är det fullt ös igen :-).

Pysen (marsvin) har flyttat till Linda & Patrik för att bli ”sällskapsherre” till Ozzy (marsvin). När Ozzy var liten så brukade han sitta på ryggen på Pysen, han är fortfarande minst i både ålder och storlek så han kanske fortfarande får göra så.

Till slut blev badet av så nu har jag en vit vovve igen och han fäller otroligt mycket än. Har väl aldrig haft så mycket hår i huset förut som jag har nu, kan bero på att man  lägger mer  märke till vita hår.

Tror att den här platsen var noga vald för att äta ben, nu vågar inte Zixten gå in :-).

Har fortfarande inte hört något om anlagstestet så jag ringer en annan domare under helgen så vi får det gjort nån gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *