Typiskt…

Zixten är halt på vä bakben, så han får hålla sig i stillhet, hur det nu ska gå till!. Han springer lika fort på 3 ben :-).

De mest avskydda kräken (förutom spindlar som jag är LIVRÄDD för) var här i fm och hundarna jagade ner dem i sjön igen. Zixten måste ha halkat till när han hoppade från bryggan till piren, tassen gör ont men jag hittar inte ”felet”. Trodde först han hade blivit stucken av något, men vi avvaktar för han har börjat stödja lite på tassen.

I morse när jag och surikaten (Gäsper) gick och hämtade tidningen så kom Smali springandes efter, han hade hoppat över staketet. Var så glad att han inte provat det på länge. För nu har jag kunnat åka och hämta Fia vid bussen mm och de har snällt legat kvar, men säg den glädje som varar :-).

Hade ev tänkt kombinera en utställning med golf i sommar = mini semester, men det blir svårt för Linda & Patrik att klarar ”slåtthanna” själv och den går inte att planera långt i förväg, det är bara att slå när vädretsmakter är på vår sida. Så är det att ha djur, men vi har det lika bra här hemma :-).

Nu är Smali anmäld till anlagstest för viltspår, men jag har inte fått något datum än. Ska även anmäla Zixten så snart som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *