Underbara ”vita dåre”!

Helt otroligt vad vackert det är! Tänk att få sitta och njuta på verandan av denna syn och höra på lommen, livskvalitet 🙂 Blir fascinerad av hur färgerna ändras på bara några minuter.

Blir såå sjuk 🙂 Såg att Åke, vår förra Belgiska Jättekanins uppfödare hade bebisar till salu. Viltgula också som jag vill ha, men det får bli när SvenHarry inte finns mer och jag hoppas han hänger med länge till 🙂

Nånting mycket intressant måste bo i piren eftersom ”grävmaskinisterna” håller på för fullt 😉 Immy satt där också en lång stund förut, vattensork, snok? Vi lär nog märka det så småningom 😉

Efter att ha jobbat under helgen så var jag ganska slapp och mör idag. Men Smali ”viskade” i mitt öra att han ville spåra 😉 Det var bara att tina blod och klöv 🙂 Spårets början var en skogsglänta, sen längs sjökanten, genom ett risigt björkhag, över en åker, över vägen, in i skogen, ut på en åker igen och slutsträckan var i skogen.Vad han har terroriserat mig när han kände lukten av blod och klöv 😉

Medan jag väntade på att 3 dryga timmar skulle gå, så for jag och handlade. Kom på att jag skulle ha en skylt på grinden så jag kanske slipper, eller ivf bromsar, oinbjudna folk som kommer. Tex Jehovas Vittnen. Det enda som fanns var en Varning för hunden! Nu är det ju så att hunddekaler av Vit Herdehund fanns inte, så det får införskaffas så småningom. Men skylten ska upp fort!

Den här tiden på året har jag svårt för. Tänk alla vackra blommor som man vill ha 🙂 Så 2 fuchior var ju bara tvungna att få flytta hit 😉

Äntligen! Matte har fått ”fingrarna ur” 🙂

Start klar 🙂

Och sen bar det iväg över ris, stock, sten och bergknallar. Denna gången använde jag min App i mobilen och mätte hur långt spåret var och hur vi hade gått. Nära på 1,5 km!!! Nu måtte han vara nöjd och det är han 🙂 Även matte är så imponerad av denna nos, gick spåret såå bra. Det var på ett ställe som han reagerade för nånting, lade in några högre växlar. Det visade sig att vi hade publik, bestående av 2 rådjur 😉 Tror inte han har gått ett så långt spår förut, men iof så har jag aldrig mätt avståndet förr heller.

Efter ett dopp i sjön för att kyla ner sig och släcka törsten, så hade jag en mycket nöjd vovve 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *