Underliga…

Smali vilar på en underligt sätt 🙂

Här är det inte vila som gäller, endast bus 🙂

Och så har vi fröken Immy, som ”verkar” så lugn, men skenet bedrar. Hon hittar på mycket hon, särskilt när det är kallt ute  🙂

I stort sett alla julklappar är fixade idag, även julmaten 🙂 Jag kunde inte låta bli att köpa en tidig julklapp till hundarna, en gummihöna, mycket populär.

Imorse när jag och Iko hade hämtat tidningen så kommer en helikopter flygandes jämt över trädtopparna. Och vad gör han? Jo, springer emot den med hög svansföring och skäller ut den, haha!

Han är ”något” uppkäftig, förut så låg han och klängde på Smali, till slut blev det för mycket så han sa ifrån på skarpen. Och Iko käftar tillbaka, snart åker han på en propp, lilleman 🙂 Får hoppas att han lär sig, för han är stöddig.

Imorgon kommer Henke hem och stannar över nyår, ska bli så kul, för jag har inte sett honom sen i sommras 🙂

Haha! skenet bedrar, det är ett får i ulvakläder. Vilken härlig typ, när vi får besök av känt folk så knallar Smali och Zixten fram för att hälsa,men vem ligger i täten om inte Iko. Igår kväll hade han inte tid att följa med in, för han var tvungen att undersöka hundgården + hundhus (dörren dit har varit stängd) och det spelade ingen roll att det var mörkt och att vi andra gått in. Fick hämta in honom efter ett tag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *