Undrar hur…

Smali tänkte, när han gav mej denna sork i morse.

Kan det vara:

* jag får för lite mat på detta stället.

* jag ger matte en fin present.

* eller det mest troliga, haha, den snodde jag av Gäsper.

På fm så var jag på hygienkurs, mycket bra att bli uppdaterad i detta ämne. Eftersom mina joggingskor gjort sitt så köpte jag nya.

Har invigt dem, och de var bekväma :-).

I em hade jag ”ute städar dag”, det var behövligt. Det som göms i snö kommer upp i tö. Började med det värsta, hundbajs, höll andan och satte igång, men efter en stund kom jag på att det luktar inte ett dugg. Tackar färskfodret för det :-), förr så höll man på att gå åt, efter att det legat under snön så var det kletigt och luktade apa, så är det inte nu och framförallt mycket mindre. Nog med skitprat.

Som synes så bor här 2 marodörer. Skinnsoffan i hundhuset är ej sej lik.

Undrar hur länge det får se ut så här?

Flugjakt har det varit idag. Jätte kul för de sitter på väggen, i snön, ja överallt, det är bara att hoppa och springa.

Idag var det svårt för Smali att koncentrera sej när vi tränade platsliggning. Zixten stod och ylade nån meter ifrån honom, och han var mer intressant än att ligga. Men det andra fungerade bra, duktig kille.

En liten historia.

I vinter fick vi höra att en kille hade sett en varg jaga en tax här utanför när han skulle åka till jobbet. Han var övertygad om att det var varg. Men nu var det Smali som släppt lös Zixten och var på egen morgon promenad. Trodde väl aldrig att Smali som är vit skulle tas för en varg :-). Schäfrarna här har tagits för varg många gånger och i och för sej så har Smali gången och kroppsformen som en varg mer än en schäfer. Killen var nog väldigt trött denna morgon och skulle tro att han även blir retad för detta.

Ren och fin vovve.

Och ett vårtecken, suddig bild men det ska föreställa myror på en sockerbit. Bofinken är här också :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *