Vad var det jag sa?

Iko nästan på dagen 5 mån och vad gör han? Jo! han är på väg till grannen. Det har bara inträffat en enda gång att inte en valp har provat att ”lalla” iväg vid den åldern. Men jag var beredd 🙂

Men inkallningen var det inget fel på, kom som ett skott 🙂

Djup koncentration, skitvalp!

Men otroligt söt 🙂

Iko är inte lite fräck! Ska ta Smalis benknota. Kolla bara Ikos öron,här är det inget bebisfjäsk fast Smali morrar så det dånar. En vacker dag så tar de igen med honom. Man kan ju bete sig hur fräckt som helst när man är liten tycker han 🙂

Här sussar vi gott i nya bädden 🙂

Att det kan hänga ner så mycket snö utan att det rasar.

”Vi” har blivit med kycklingar 🙂 Har bara hört lite pip under Pela, men inte sett nån än. Nyfiken som jag är så försökte jag muta henne med pannkaka och samtidigt lyfta liite på henne. AJ! Vad ont det gjorde, så jag får hålla mig tills de kommer fram själva och det borde bli imorgon eller övermorgon 🙂

Veterinären ringde idag och undrade hur det gick, talade om att hon inte behöver äta upp sin gamla hatt, allt är jättebra med hundarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *