Varmt & skönt!

Tur att man är ledig i några dar 🙂 Vid gårdagens kvällsdopp så regnade det, mysigt! Sen sov jag gott. Vaknade imorse av att jag hade sendrag i båda vaderna, kastar mig ur sängen och då får jag det även i tårna 🙁 Har druckit så kopiösa mängder med vatten, mer än vanligt och det vill inte säga lite. Så nu får det bli en ”kur” med magnesium, så jag slipper detta elände.

Det har varit en av de varmaste dagarna i år, Zixten & Smali hat legat däckade i skuggan.Men inte Iko, han har haft full koll på mig. Jag och gubben har gått runt med trimmer och röjsåg i värmen + att han och Fia har kört undan allt gräs som hon krattade ihop igår. Rabatterna blev rensade också.

Skulle släppa ut SvenHarry förut, han hoppar fram till dörren, tittar sig omkring, sen hoppar han in till hönsen och lägger sig raklång. Han visade tydligt att han tyckte det var för varmt att vara ute idag, klyftig kanin 🙂

Jag och Smali har varit på svamp jakt, endast har nån plockat alla eller så är det för torrt. Tror på det senare, för ett av ställena är riktigt hemligt 😉 Lite fick vi med oss hem med det var lite torra.

Blir så törstig i denna värme.

Undrar vilken väg vi ska ta och passar på att blunda samtidigt 😉

Smali fick bestämma och då gick vi över åkrarna hem 🙂

Nyss grillat, är mätt och belåten.Nu blir det ännu ett dopp i sjön ihop med dårarna,sen snart sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.