Vem är boven i dramat?

Har inte sovit mycket inatt, nyser non stopp 🙁 Och nånting reagerar jag ju rejält på, men vad. 3 fällande katter är ju ingen höjdare och sen allt pollen alla djuren drar in gör ju inte saken bättre. Blev rädd att det kanske är Klas jag inte tål och han är ju helt ny. Men det knepiga är att jag var som värst i sovrummet, där är det djurförbud.

Nu har jag spånat för fullt och hoppas jag kom på orsaken, men det vet jag först imorgon. Köpte ju en Änglatrumpet igår och den ställde jag på den inglasade verandan. Där är vårt sovrumsfönster och det står öppet hela natten. Har haft trumpeter förr och när de blommat har jag flyttat ut dem på den andra delen av verandan. Men den här var liten och jag tänkte inte på att den blommade, vilket den gör, en stor, fin, vit, trumpet 🙂 Men nu är den flyttad och förhoppningsvis är det den jag inte tål.

Jag och gubben har utmanat ”Klanen Axelsson”, dvs ungar med respektive, till att vara med på en stegräknartävling 🙂 Får se hur många av dem som nappar, men jag kan jämt se hornen växa på dem, för vinnarinstinkt har de 😉 Så nu har jag hittat en sida på nätet där vi kan registrera oss gratis och lägga upp konto åt var och en mm. Vi är 10 st, men Josefin som är 3 v idag, får nog vänta ett tag med stegräknare 😉

Grattis Klas! 4 år idag 🙂 Hittar denna katt på de mest underliga ställen, han undersöker allt, lådor, fönsterhyllor, kassar mm 😉 Måste vara riktigt spännande att vara här 🙂 Det går jättebra, det är den ”överglada” Zixten som han är mycket skeptisk till och det är inte ett dugg konstigt. Zixten tror ju att alla katter är som Immy & Gäsper som han är uppväxt med och de busar för fullt 🙂

När jag släppte ut hönsen i morse, så hittade jag Pillan IGEN i stallgången. Hon har fått för sig att värpa på ett skåp jag har stående där. Jag lägger tillbaka grejerna som ligger där, hon river ner allt och värper, knäpphöna 🙂

Har gjort Smali lycklig idag, vi har spårat 🙂

Kom igen nu!!!

Spårnoga som vanligt 🙂

När ”slutpinnen” är plockad och överlämnad + att de andra pinnarna är med hem. Då vankas det belöning, i form av hans godisburk som jag kastar 🙂

Eftersom de vanliga godsakerna som köttbullar, ost, blodpudding och korv var slut. Då fick det bli Kalles kaviar, toppat med riven ost och det gick ner det också  ,det mesta slinker ner 😉

En mycket nöjd Smali som har fått göra det bästa han vet 🙂

Beroende på väderlek, så får det nog bli ett blodspår också under helgen. Men ösregnar det, då ställer jag in. Då blir jag bekväm av mig 😉

Rasspecialen är imorgon i Norrköping. Smali var ju anmäld, men är alldeles för tunnhårig att ställas, så vi stannar hemma. Men vi hejar på Maria & Electra och alla de andra som ställer 🙂

Nu ska jag gå och kolla om Ålgas alla ägg är hela. Såg att Marlou låg där förut och värpte, hon var säkert inte ensam om det. Och då ligger det betydligt fler än 12 ägg under henne och då är det nog fara för omelett 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *