Vilken kille!

När hundarna får mat så ska alla sitta fint, titta mig i ögonen och vänta på ”varsågod”. Och det har även lille Iko lärt sig 🙂

Vi har tränat på detta idag och han är ju för härlig! Vi har avancerat såpass att vi satt i ena änden av köket och jag satte Iko, la en godis 1 m från honom, närmare honom än mig, han tittade, väntade och fick sitt ”varsågod”.

Sen blev det svårare, tom Zixten skulle ha problem med det, skulle i varje fall resa sig upp. Satte Iko igen och kastade godisen ca 4 m, han tittar i ögonen och får ta godisen. MEN han springer halva vägen sätter sig på rumpan kollar mig och väntar på ännu ett ”varsågod”, sen är det ”bredställ” framme vid godisen 🙂 Han tog det säkra före det osäkra och kollade så det blev helt rätt. Duktig kille 🙂

Plockade även fram ”apport pinnarna” så han skulle få bekanta sig med dem, de var jätteroliga. Han har fått några egenskaper efter sin bror, tex att bära matskålen och att hoppa. När jag kastade pinnen och han kom tillbaka med den så hoppade han över mina ben innan han lämnade den till mig, bådar gott för framtiden:-)

Smali har jag busat med, jäklar va hårdhänt han är! Vi får passa på busa så här, när man har mycket kläder på sig 🙂

Var inne på SKK hemsidan och kollade utställningar. Nästa år blir det till att ha en mini semester 2 – 5 sep, för då är det utställning på Öland. Har redan sagt åt gubben och brorsan att boka de dagarna så de får spela golf, medan vi ställer ut hundar 🙂 Sen är det 3 dagars i Ransäter, börjar bli lite sugen att ställa :-), men det blir nog tidigast i slutet av april, början av maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *