Vilken rolig…

dag! trots regn.

GRATTIS JENNI TILL KÖRKORTET!

Nu slipper jag köra så mycket, nu är det bara en bil som fattas, för nu är hon ute och raggar i min. Linda ska köpa ny bil eftersom hon behöver en bra dragbil när hon kör häst, så Jenni får köpa hennes.Hoppas det inträffar inom en snar framtid :-).

Så här slut blir man efter en dusch. ”Ullbollen” ser fet ut när han börjat torka upp :-).

Trodde det skulle bli en orolig natt när hundarna fick vara i hallen/köket men de har sovit gott, även jag. Vågade inte låta bli att ta astma/allergi medicinerna igår kväll eftersom pollen säsongen är på G, men till hösten kanske jag slipper ta dem.

Veterinären igår sa att man INTE ska ge tuggben och grisöron för det är så mycket protein i det, och det är otroligt allergiframkallande.Är det nån som är känslig så kan benen ställa till det. Hon rekommenderade riktiga ben tex ox, älg eller dyl, så till hundarnas stora förtjusning har de fått det idag. De borde räcka längre än tuggbenen :-), men Smali har redan lyckats få bort höftkulorna på sitt ben. Zixten har ”liite” problem att få med sej sitt men jag köpte det minsta jag hittade.

Smali var KRITVIT i morse, alltså var han ganska skitig innan och behövde ett bad, och pälsen lossnar. Jag borstar och borstar, Smali tycker matte är pest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *