Alla nöjda…

och belåtna med dagen. Har inte haft en endaste tid att passa idag och det är ytterst sällan det inträffar, någon gång per år kanske.

Pysen har varit på grönbete, men skulle väl egentligen bantas REJÄLT. Vågade inte sätta honom i kompostburen ifall att han skulle smita, ingen risk, han är för fet. Sorry Jenni, det är INTE tjock päls denna gången heller :-).

SvenHarry fick vara i hundgården. Han har grävt och sprungit runt, mått som en prins. Har städat hans bur i stallet och dragit ut den + satt på kompostgrindar så han får större att springa på.

Hundarna bryr sig inte speciellt mycket om SvenHarry när han är i stallet, men när han kom ut. De har haft fullt upp idag med att kolla vad han gör i ena änden av trädgården och om det är Kanadagäss på intågan från den andra änden, nu sover de sött :-).

Jag har rensat rabatter och möblerat om i en del av dem + fått på lite mer jord. Tycker att jag lagt igen en del av dem men det är mycket ändå, men kul :-). Immy har varit mycket hjälpsam, legat bakom blommorna och lurpassat på mej.

Gäsper har varit med på en liten skogspromenad.

En underbar dag har det varit för oss alla :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *