April väder!

Strålande sol och i nästa stund snö eller hagel osv. Så där har det varit nästan hela dan. Var ute och det började blåsa upp, blev molnigt, då tittar jag upp över sjön, där kom en gråvit vägg av hagel. Det är häftigt att se när dessa ”väggar” kommer, som på sommaren, när man ser regnet kommer meter, för meter över sjön och upp på gräsmattan 🙂

Var uppe vid 5 tiden och släppte ut Immy. Tog inte lång stund förrän jag hör att hon vill in, men det vill inte jag. Vaknar av att Smali krafsar på dörren och vill in! Hur har han tagit sig ut??? Immy är ju en duktig katta som öppnar dörrar åt båda hållen, därför låser vi alltid nattetid. Men när jag släppte ut henne så glömde jag nog bort det 😉 Så Immy öppnar och går in, Smali passar på att gå ut och när han lägger sig på trappan så går dörren igen. De är duktiga de små liven 🙂

Idag har det mer eller mindre varit en vilodag. Ringt de tre döttrarna och kollat så allt är väl, vilket det var 🙂

Sen har Smali fått gått ett blodspår. Man blir ju så himla glad av att spåra med denna vovve, mycket sällan som han inte spårar som en gud 🙂

Nu är det inte långt kvar tills sjön har gått upp 🙂 Det är ju så vackert när vågorna slår mot iskanten och det där skulle jag försöka föreviga. Tar med mig Smali och knallar iväg och det var ju lättare sagt än gjort att få till nån bra bild. Det blidde ingen bra bild och ganska snabbt så varnade kameran för svagt batteri, typiskt! Kommer hem och ska kolla bilderna, då har jag glömt stänga av kameran och filmade medan jag och Smali höll på att blåsa bort, inte konstigt att det tog ström 😉

Så den här tog jag från verandan.

Denna blev lite frän, is skimmer som ligger emellan vattnet och isen.

Imorgon är min första arbetsdag på 2 mån, äntligen 🙂 Rösten är inte ok än och hostan har kommit tillbaka nattetid. Nu har det börjat som för över 2 mån sedan när jag slutade röka och fick börja igen för ingen hostmedicin tog hostan. Ska ta mig en sup Cocillana ikväll och hoppas det funkar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *