”Flåset” är tillbaka!

Visst är det härligt! Gör första dagen på jobbet på 2 mån, det är skratt och högt i tak som vanligt 🙂 Visst har man världens bästa jobb när man handtackas och får kramar av våra brukare när man kommer tillbaka <3 Mycket frågor har det varit varför jag varit borta så länge, så rösten får nog vila resten av dagen 😉

Fick ett tips på rökavvänjningskursen! Att ha en gammal fimp liggandes som man kan lukta på när suget blir fördjävligt. Smart tyckte jag! Men det var det INTE! Har haft en liggandes i hushållspapper i jackfickan, fy fasen vad äckligt det luktar efter ett tag. Och även av hela jackan och dess omgivning, så nu får den åka i tvättmaskinen och fimpen är kastad. Men det funkade 😉

Så här såg det ut nere vid piren/bryggan innan jag gick ut och gick.

Och när jag kom hem var allt borta 🙂 Imorgon ska staketet äntligen bort 🙂

För en gångs skull tänkte jag gå på stora vägen ca 1 km och sen upp över sjöarna, så Smali fick springa lös. Och idag såg han nått märkligt! Chatarina var ute och gick med sina hundar Hampus & Hugo, de gick bakom oss. Inte ofta vi ser nån hund på våra promenader 😉

Till att börja med fick han gå med klövjeväskan, det tycker han är ganska ok! Men han är inte som min sista schäfer Frazze, han var såå stolt när han fick bära mattes grejer 🙂

Det är ganska ”backigt” emellanåt där vi går och idag märkte jag att mitt flås äntligen är på väg tillbaka. Jag drog på i uppförsbackarna och det gjorde mig ingenting 🙂

Smali såg bedjande på mig att vi skulle ta skogen hem, vem kan motstå de vackra bruna ögonen? Inte jag, så det blev skogen 🙂 Vilka fina mönster det blir i isen.

Vi avverkade ca 7 km i rask takt, eller snarare jag, Smali springer ju mycket, mycket längre 🙂

Så nu är matte & vovve nöjda 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *