Axelsson`s…

sista konfirmation är avklarad, nu är alla konfirmerade utom jag och Linda som inte tyckte det var en kul grej, utan att det fanns roligare saker att göra :-).

Hanna tog en fin bild på Sofia, Hanna var vår ”hovfotograf” under dagen. Jag skulle ta kort inne i kyrkan och kollade olika inställningar. Blev bäst när jag ställde in på akvarium???, i kyrkan!

Eftersom dottern ärvt ”fotografgenen” så fick hon en systemkamera i present, hon kommer inte att gå många steg utan den. Och nu får Henrik ha sin ifred när han är hemma :-).

Vi har haft tur med vädret, men när alla åkt hem på lördag och vi satt och slappade ute på verandan så drog det in ett rejält åskoväder. Det blixtrade och dundrade för fullt med gick ganska fort över.

Smali passade på att sova ut, det är jobbigt med kalas. Åskan berör honom inte ett dugg. Anton var livrädd för åska och smällare, det var så synd om honom. Testade en gång med att lägga en filt över honom i soffan, det funkade för han somnade med en gång. Det var mörkt och tryggt under den. Häromdan så flög en helikopter fram och tillbaka för att syna ledningarna. Hästarna tycker det är så roligt, det busas för fullt och hundarna undrade mest vad detta var för en stor trollslända 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *