Blev för mycket igår…

Innan jag for och handlade igår så drog nackvärken igång, fick i mig ett gäng piller och hoppades att jag hann häva det i tid.

Kommer sen hem samtidigt med gubben som säger; Vad har du nu gjort som ser ut som ett vrak :s Ok! en massa blev gjort i alla fall och jag hann häva den värsta smärtan 🙂 Men hostan blir bara värre, hoppas det inte blir som förra gången när jag hostade i sönder stämbanden. Och jag är ju inte sjuk annars 🙂

Imorse när jag tittade ut genom fönstret så gick årets första sädesärla där och det var ett litet gäng fiskmåsar på isen 🙂

Ellen1 flyttade jag igår kväll och hon verkar nöjd och belåten med flytten 🙂

Har tränat Iko på att inte hoppa över staketet eller spränga sig igenom grinden när jag går till stallet och nu de sista dagarna har han suttit snällt och väntat 🙂

Eftersom jag jobbar hela helgen och nacken är lite skruttig så blev dagens promenad inställd, vill inte riskera ev ryck i kopplet. Och Smali har jag inte lös i skogen här hemma hos oss, jag har aldrig sett så mycket rådjursskit där förut som det är nu. Det är inte många metrarna mellan varje och jag ska inte utmana ödet 🙂

Så det fick bli bus här hemma, Iko smyger på Smali 🙂

Sitter och väntar på varsågod!

Nu har de att göra! Har kastat ut små hundgodisar på en yta av ca 30m x 70m, de håller fortfarande på efter 30 min 🙂

Zixten ska till veterinären igen i em, han är pigg och glad, men äter mycket dåligt och bajsar lite. Men iof äter han dåligt och det är inte så ovanligt när han inte har nån konkurrens, då är det inte så mycket som ska ut heller.                                             Men han var ju röd i halsen och det gjorde de ingenting åt, det kan ju vara därför som han äter dåligt. De skulle ta lite prover på honom i varje fall. Stackars Jenni som ska med honom, va han ska skrika och pipa, för maken till hund att tycka synd om sig själv finns inte på denna jord 🙂

Låg en lapp på bordet i morse, som det stod; Gäppe haltar. Har varit och tittat till honom, men han har sin siesta nu fram till sent i em och då behagar han inte att gå upp 🙂 Men han var lika kelsjuk som vanligt.                                                              Ringde och kollade vilket ben det skulle gälla, det var nått framben som pekade ut lite knepigt och han haltade 🙁  Fia får hålla ett öga på honom idag, men han stod och ”mjölkade” i varje fall, så han kan väl inte ha så ont 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *