Penicillin…

Har jag hämtat ut åt Zixten idag efter jobbet, han har tonsillit. Han har gått ner 1kg på kort tid för att han ätit dåligt, det är mycket det på honom.Men nu ska han nog bli bra, bara han orkar äta igen.

Och busa det orkar han med 🙂

Gäsper var rejält halt på hö framben, orkade inte hoppa eller så. Armbågen var öm och svullen, men han är redan helt ok.Tänk om man hade ett sådant läkekött 🙂

Köpte en fotboll åt hundarna förut. Patrik & Blaze var här när jag kom hem och det gick inte att låta hundarna ha bollen då, Smali bestämde sig för att det var hans, så vi plockade bort den tills de åkt. Som alla förstår så tog det inte många sekunder innan det gick hål på den 🙂

Men matte! Han måste tuktas, han blir odräglig annars 🙂

Gäsper, Zixten och Iko håller koll på däckbytet hos grannarna 🙂

Hade tänkt ta bort staketet nere vid sjön efter jobbet. Det är bara is kvar framför bryggan och det trodde jag var sprättlätt att ta bort, den var stenhård, så det är bara att vänta nån dag till. Jag riskerar inte att hundarna går ut på isen.

Titt som tätt så säljer ”våra” tanter på jobbet lotter och jag brukar alltid köpa några. Och tänka sig! Jag vann ett täcke 🙂 Hoppas på mer tur framöver, för jag har köpt utav flera och jag brukar aldrig vinna nånting.

Imorgon är det dygn 20 som Ellen1 ligger och ruvar,då kan det börja hända saker 🙂 Ska bli spännande att gå ut i stallet imorgon, kanske det piper och hoppas det går bra denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *