Det är…

inte lätt att vara liten kille idag. Smali har blivit HD / AD röntgad idag, blev även öronmärkt när han ändå sov. Vi var 1 1/2 tim hos veterinären, har aldrig varit med om att det har tagit så länge men hon som röntgade Smali var väldigt noggrann. Och som alltid så måste något krångla. När det var dags för öronmärkningen så fick han mer att sova på för säkerhets skull. Men Smali vaknar till så jag fick ”molhålla” honom, vi får hoppas att resultatet blev bra ändå.

Angående öronmärkning så är det självklart för mej att göra det på mina hundar. Har tagit hand om en del hundar som varit på rymmen och det är så lätt att bara titta i örat och sen leta upp ägaren i registret hos SKK. Några har sagt att om Smali skulle rymma så vet alla vems han är ändå för han är den enda Vita Herden här omkring, men man vet aldrig, bäst att gardera sej :-).

En ömklig kille med ”strut öra”. Inte nog med att han vaknar till vid märkningen, när han ska lägga sej i bilen så fastnar han med ”öronstruten” i kroken som jag hänger koppel på. Det tog lite tid innan jag fick loss honom, stackare.

Han ville ligga ute som vanligt, men får nog ta in honom så han inte blir kall.

Zixten får sitta i hundgården tills Smali är mer sej lik. Han orkar inte med en kompis som är full av energi än, och chansen är stor att Zixten plockar bort tejpen på örat. Han tycker verkligen synd om sej själv :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *