Det här…

lär att bli svårt. Har ”pratat” med sjukvårds upplysningen mfl om hur jag ska kurera mig, efter att ha ”tappat” rösten. Det var inte lätt att göra sig förstådd 🙂 Troligen är det en infektion på stämbanden och råden jag fått är liktydiga, drick mycket, vila och vara tyst, det sista är inte lätt har jag märkt.

Jag & Smali var ute i morse som vanligt och släppte ut hönsen, sen hämtades tidningen. Han går alltid lös tills vi kommer fram till stora vägen, då kopplas han. Han springer in i skogen, går och nosar lite där.Nu till dilemmat, jag kan ju inte kalla in honom, klappa i händerna går inte, för det gör jag när det belönas på lydnaden. Jag fick stå och sparka i backen tills han tittade upp och jag kunde visa att han skulle komma :-), det här kommer att bli intressanta dagar :-)hoppas det snart är över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *