Att ha djur…

är bland det roligaste som finns, särskilt när de litar på en och är trygga. Vad man än har för djur så måste man kunna hantera dem om  de tex blir sjuka och då går allt mycket lättare om de vet att man är ”snäll”

Men idag kom faktiskt tanken att de kanske litar för mycket på matte 🙂 Den bruna ligan är med överallt.

”Andreas” har fått nya favoriter, Pela & Lotta, han tar väl hand om allihop, men är de lösa och jag är ute då går de bruna hos mig.

Pela ligger och värper, Immy var där och kollade men blev bortjagad av henne.Gäsper däremot var inte lika ”på” så då gick det bra att kika 🙂

En mycket koncentrerad Immy 🙂

Pela, drottningen i hönshuset hon viker inte för en katt, hon höll på att skrämma livet ur dem 🙂

Kycklingarna växer så det knakar, är så nyfiken på vad det blir av denna blomme kyckling, just nu lutar det åt en höna 🙂

Min ”svans” som är med i stort sett överallt,utom när hönsen är lösa om jag inte har full koll. Jag kan jämt se framför mig när han klappar till en höna över ryggen med tassen, för att leka med henne :-), är lite våldsam av sig ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *