Tyst…

Det är det inte lätt att vara, har verkligen försökt men det har inte hjälpt ett smack. Kan fortfarande inte prata, så det blir att ringa doktorn imorgon, för nånting måste det finnas som gör att rösten kommer tillbaka.

Körde upp cykeln idag till Udden, fick förvara den hos Rune, jätte snällt 🙂 Så jag och Smali värmde upp med en promenad på ca 2,5 km, sen cyklade vi lika långt.

Mycket trevligare att hålla till här, trafiken är obefintlig 🙂

Skogstrollet hade visst blivit flyttat en bit, måste ju undersökas 🙂

Smali är inte vit längre, han går åt det smuts gul/bruna hållet. Han gräver nere vid sjön och sen lägger sig i geggan. Han får vara skitig ett tag till, han ska duschas och göras fin inför utställningen och gör jag det nu, då är det ogjort arbete 🙂

Smali har ALDRIG brytt sig om möten med andra hundar, utom en, ena grannens hund. Vid de mötena och det är varje dag, så har min 42kg klump fått för sig att han ska bla gå på bakbenen.

Orsaken till detta är att mina hundar får inte hälsa på andra, men grannens hund blir ”ledsen” om den inte får hälsa och då har han släpps fram. Det blir ju som ett ”övergrepp” på Smali varje gång, han blir så frustrerad när han inte vet om hunden hoppar emot honom eller inte när vi möts.

Så igår ringde jag grannen och frågade om vi inte kunde träna på hundmöten eftersom Smali är osäker på vad som kommer att hända när vi möts. Idag har vi tränat och det gick jättebra, båda hundarna skötte sig exemplariskt och då var självklart Gäsper med också som ett störande moment 🙂

Nu har vi gjort upp att vi ska göra lika varje gång vi möts + träna ihop emellanåt, det här kommer att bli bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *