Håll tummarna…

Än så länge så har jag pratat max 10 meningar idag, vet inte om det hjälpt nånting. Eftersom jag är ensam hemma på dagen och svarar inte i telefon bara för att spara rösten så borde det här gå över på nån dag till. För som det verkar så är det, det bästa botemedlet. Har varit svårt att vara tyst under helgen när de andra i familjen är hemma.

Smali tycker jag är så tråkig,  för han får gå kopplad och det är sällan han behöver göra. Jag är så dålig på att vissla och visselpipan hittar jag inte, så det är bara att gilla läget för herrn 🙂

Försökte ta lite huvudbilder på kycklingarna för att få hjälp att könsbestämma dem, det var inte lätt, de springer åt alla håll.

Denna är jag (nästan) övertygad om att det är en tupp.

De här 2, hönor.

Och även detta en höna 🙂

Sen har jag en gråblå till som jag är lite osäker på, har lite mer kam. Blommekycklingen har ingen vidare kam, men är ganska stor, tiden får utvisa vad det är,men fin är den 🙂 Har läst på olika hönsforum och där står det att tupparna börjar mycket tidigt att ”tuppa” sig mot varandra, men här är det lugnt och fridfullt. Kanske bara är en tupp ändå 🙂

Inte lätt att vara liten SvenHarry, det är flera som vill ha banan 🙂

Kelgrisen.

Immy är mycket intresserad av kycklingarna, så man får hålla koll på henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *