Det ”nya” livet!

Började ju sent i söndagskväll och det har funkar över förväntan 🙂 Hade förberett rökstoppet med nikotinersättningsmedel, tabletter som ska läggas under tungan. Rekommendationen var 2 tabl/tim. Men det blir nån äcklig smak när de börjar utsöndras, så de blir bara använda om suget blir riktigt jobbigt. Och det har inte varit så farligt, igår tror jag, jag använde ca 4 tabletter, mot de 30 som de rekommenderade 🙂

Blir så sliten av förkylningen. Som igår kväll jobbade jag till  kl 21, vid 22-tiden hade jag redan lagt mig och det är väl ca 15 min resväg hem fr jobbet 😉

Smali & Iko hittar på dumheter ihop. Så hädanefter får de vara ute en och en, inte tillsammans om inte jag är med. Tur att de också gillar hundgården. Det är inte läge att ta sig nån egen liten tur när vi har så mycket annat i krokarna.

Har mailat Länsstyrelsen om staketet, men inte fått nått svar. OM jag nu får det, så ska det bli intressant att läsa svaret 🙂

Är hemma en snabbis efter jobbet, ska få i mig lite mat. Sen till stan och handla + rökavväjningskursen. Ska bli kul att höra hur de andra upplever det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *