Peppar, peppar!

Än så länge så har inte röksuget fått mig att vilja ”nita” nån. I vanliga fall är jag en fredlig person, men man vet aldrig hur man reagerar 😉 Det går mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag som skulle ändra morgonrutiner mm för att inte bli för frestad. Men i och med förkylningen, så gick planeringen åt skogen, som vanligt och den var bra att få, tror jag 😉 Inget smakar gott då, men hostan kunde jag ha sluppit. Den kan i och för sig bero förkylningen, men även på rökstoppet, så det är nog en kombination. Betydligt bättre idag 🙂

 

– 18,5 var det imorse, under dagen blev det ca -10 i solen. Zixten tar sig ut att kissa, sen krampar han i tassarna. Katterna skakar i tassarna innan de går ut, för de vet vad som väntar. Även där en snabbkiss och sen in.

 
 

De ”vita dårarna” tyckte det var ok ganska länge, men här travas det ju inte.

 
 

Utan det är fullt ös! Iko har hittat en kamptrasa och tar täten.

 
 

Smali är strax ikapp och dragkampen är igång 🙂

 
 

Iko pussas jämt! Han ”kryper” upp i knät, tittar en i ögonen, vrider i huvudet och sen blir det en puss 🙂 Idag har det varit en pussdag, så fort jag sätter mig så kommer han.

Smali är tvärtemot, han avskyr att pussas. Frågar nån honom om han vill ha en puss, då stuper öronen ner med en gång, han ser ut som om han väntar sig att få stryk 😉

Har försökt att få undan tvätt mm idag, det går sakta och segt, men det blev gjort. Begriper inte att ingenting händer när man är sjuk, skulle tro att jag är ensamstående 😉

 

Lilla fröken Isa är lite speciell. Varje kväll sitter hon på boxdörren när jag kommer för att ”natta”, kelar lite med henne och hon är nöjd:-) Ikväll satt hon istället på SvenHarrys bur, så jag fick lyfta henne till rätt plats, hon lika nöjd ändå. Och under dagen har hon grejat för fullt i redena, bäddat och kastat hö över ryggen, vi får se vad det blir av detta 🙂

Det är tröttsamt att vara ute när det är kallt 😉

Jag ska försöka hålla mig vaken något längre än jag gjort de sista kvällarna, då har jag somnat mellan kl 21-22. Sover 12 tim hur lätt som helst, men jag har nog behövt den sömnen 🙂

Imorgon hoppas jag på en mildare temperatur så man kan ta sig en tur med hundarna utan att hosta sig fördärvad. Men jag fick det rent och fint idag i varje fall 🙂 Och vi har tränat lite sitt, ligg, stå, position mm. Zixtens resultat var väl så där, men glad var han 😉

 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.