Det var nära!

Morgonen börjar med att efter hundarna fått sin frukost så ska ”2:an” ut. Jag följer med för jag litar inte på dem efter de sista dagarnas påhitt. Jag stannar kvar på trappan och efter nån minut så får jag känslan av att det är nått djävulskap på gång. Mycket riktigt! De vita djävlarna är borta!                            Ropar på dem och de kommer ganska omgående från sjön 🙁 Det blir hundgården nästa.

Och det var ytterst nära att vi hamnade på akuten även idag pga Iko.

Tog med mig hela ligan ut på sjön för en långpromenad så de skulle få busa av sig. Husse satt där ute och fiskade, Iko blev såå glad när han hittade honom där. För glad visade det sig, sätter ena benet i hålet husse skyndar och ska dra upp linan så kroken inte fastnar på Iko. Hunden klarade sig men inte husse, kroken fastnade med hullingen i fingret. Som tur var klarade han att dra ut den själv, annars hade det blivit ännu en dag på akuten 🙂

Lycka är att få springa fort 🙂

Iko & Zixten.

Smali har fått syn på en snöskoter 🙂

Vilken härlig dag! Och det ska ju fortsätta så här under veckan, vi kommer nog att vara en heldel ute på sjön jag och hundarna 🙂

Nu måste jag ta tag i träningen med hundarna. Det har delvis med att de har tråkigt som de knallar iväg och så måste jag få in i skallen på Iko att det är förbjudet att hoppa över staketet.Men jag förstår att det är frestande när det bara är ca 30 cm av det som sticker upp på norrsidan av huset, han behöver ju inte hoppa engång.

Nu ska här ätas middag innan jag åker och jobbar, tycker det har blivit mycket helgjobb på sistone, men det beror nog på att tiden går så fort 🙂

Snitsig bild av asken som jag tog inatt när katterna skulle ut, det var så månljust. Det är rök som syns.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.