Trevligt väder, inte!

Va trött jag är på snö och det är jag alldeles säkert inte ensam om att tycka, eller hur?

Har varit en sväng till Brududden på kaffe och ”skitprat”, alltid lika trevligt 🙂 Tänk vad valparna har växt, de är väl ca 3v nu och rymmer redan ur valplådan. Och vad det låter om 10 Corgivalpar 🙂 Kommer ihåg en sommar när Christina hade typ 5 valpar och jag skulle hjälpa till att hålla koll på dem ute på gräsmattan. HERREGUD! Det var valpar överallt, jag hann jämt plocka ut en valp ur vägtrumman så var nästa där. Tänk då hur det blir med 10 envisa, självständiga, orädda Corgis 🙂

Knashönan Pela kom på igår kväll att hon INTE ligger på ägg, så hon hade satt sig hos de andra på pinnen. Duktig höna 🙂

Trodde i min enfald att det var Smali som är äldst som hittade på de här dumheterna med att rymma mm. Nejdå! Det är Iko som alldeles själv kommer på en massa saker och genomför dem gladeligen 🙁 Nu har de fått vara ut en och en, ev med Zixten som sällskap. Smali stannar nöjd på backen. Men släpper jag ut ligisten Iko,då vet man aldrig vad han hittar på 🙂 Förut så var han ute med mig och han gick runt huset, efter nån minut så ropar jag på honom, inte ett liv.

Går runt huset och var är han? Jo! långt ut på åkern i sjökanten. Skriker på honom och visar att jag är förbannad. De andra hundarna hade tyckt det vore jobbigt, även när de var små,men inte Iko inte. Skitkul matte! Här kommer jag, tjoho! Flyger över staketet 🙁 Vad ska vi hitta på nu?                                                           Vet inte om man ska skratta eller gråta! Vilken valp! Men han gör ALLT med ett glatt humör, ALLTID lika glad 🙂

Näst sista magtvätten blir ikväll innan Så ska det låta 🙂 Och imorgon är sista dagen av Smalis penicillinkur. Eftersom skabbdjur har en livscykel på 14 dar som många andra äckliga kräk. Så ”kläcks” de som inte dog av första spot on nu och då kan hundarna börja att klia sig igen. Det har nu hänt, men inte alls lika illa som förut och det är fullt normalt. Igår tror jag var värsta dagen och det är mycket bättre idag, hoppas att det håller i sig nu 🙂

Smali ska jag försöka hinna anmäla till utställningen i Norge under helgen om jag inte hamnar på nån akut igen 🙁  Men Fia är betydligt piggare idag som tur är 🙂

Iko får vänta med utställnings debuten, tills senare i vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *