Endast skuggläge & bad!

Märkte så fort jag gick ut i morse, att idag blir det riktigt varmt! Så efter att ha fixat alla djuren och fyllt på alla vattenskålar som jag har ÖVERALLT på gården åt djuren, så blev det skuggläge!

Hundarna har legat inne, helt utslagna mest hela dagen!

Och jag tog mig en slapp eftermiddag nere vid sjön 🙂 Jag har i regel ”myror i brallan”, har väldigt svårt att sitta still. Så när jag inte gjort ett skvatt på en dag, enl mig. Så har jag fixat tvätten, disken, dammsugit, tränat hundar osv! Det är en normal ”slapp dag” för mig!

Men idag har jag inte gjort annat än att bada, 24 grader varmt i Räköken på 1 m djup 🙂 Och faktiskt haft så pass ro i kroppen att jag har suttit i solen ett tag! Kors i taket! Men med 30 grader i skuggan, så gör man rätt i att slappa 🙂 Orkar ju inte nått annat ;-P

DSC02860

Ena Fam Grågås flög förbi! De har inte varit här på åkrarna på några dagar!

DSC02869

Dårarna tyckte att husses nygjorda lilla gräsmatta nere vid sjön var perfekt! Skuggig och sval! Särskilt efter de grävt varsin liten grop att ligga i 😉

DSC02887

Till slut så fick vi Mayo att förstå att det är ok att apportera Foppaskor! Oj! Han var väldigt nöjd med sin bedrift när han förstått, haha 🙂

Linda, Patrik & Jossan har kört in hö idag och sen blev det ett kvällsdopp hos oss!

DSC02895

Självklart hade hon med sig en ”lass” i handen när hon skulle doppa sig 😉

DSC02901

Kast med liten Jossan 🙂

DSC02909

DSC02912

Tror Patrik får träna lite mer på det här, med att pricka rätt i badringen när han dyker, haha 😉

DSC02992

DSC02988

Det här med att tvätta håret i sjön, är ingen ”hit” enl Jossan! Men nu har hon och Patrik tränat, så imorgon går det nog bättre, eller 😉

Hundarna har världens tråkigaste matte när det gäller bad! Jag vägrar att dyka eller hoppa från bryggan med dessa runt mig ;-P Så jag går i, doppar mig och simmar lite lugnt! SKITTRÅKIG!!!

Men vi har ju lekfarbrorn No 1, Patrik! Vilken lycka för hundarna 🙂 Fast han får ”lite” ärr som minne av Smali! Nallebjörnen kan han också, blir riktigt tills sig när det leks emellanåt! Häromdan fick han ett ”bett” i vaden, självförvållat ;-P Och idag blev det lite fel tajming i vattnet, så nu har han några stora rispor i sidan, gör nog ont nu!

DSC02961

DSC02953

Men jäklar vad kul Smali har det, haha 🙂 Han är helt galen i vatten!

Bad är den enda motionen hundarna får nu i värmen!

DSC03011

Fam Sundberg for hem, Jossan skulle ”tova”! Sjön blev spegelblank! Tyst, endast nått fågelkvitter och flugsurr!

DSC03009

Och Smali lade sig tillrätta på bryggan! Min alldeles egna Sfinx <3

Måste säga att jag gillar min semester väldigt mycket! Vilket underbart väder 🙂 Iof så orkar man inte göra så mycket i värmen, men man ska väl slappa på semestern 😀

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *