Först och främst…

Ett stort tack till alla er som läst min blogg under de 2år jag haft den. Vilken dag som helst nu så är det hela 21.000 som läst på bloggen. Helt otroligt! Trodde bara närmast sörjande skulle göra det 😉

Har varit ett riktigt skitväder idag. Så nu har jag äntligen tagit tag i kantarellerna, äntligen rensade och tillagade. Nu ska de bara in i frysen 🙂 Hoppas nu att jag inte hittar fler, för jag bara måste plocka dem då. Men nu har vi så vi klarar oss gott & väl.

Hundarna har inte velat göra så mycket heller i regnvädret.

Men papperskassen som jag brukar lägga hundleksaker i när det är dags för gräsklippning, den har de haft kul med 🙁

Smali var var med på Idja KM och sen på kvällen kom Blaze med husse och matte = full rulle. Och Patrik bjöd på en jättegod äppelpaj 🙂

Sen somnade de vita dårarna gott. Smali tycker Iko passar bra som kudde 🙂

Igår kväll saknades lilla hönan Tilde, letade överallt. Tillslut hittar jag henne sittandes på nätet högst upp efter taket. Att hon orkade hålla sig kvar?

Och hönan som har kycklingar går verkligen in för sitt jobb att leta mat åt sina barn. Hon vänder upp och ner på hela boxen 😉

Trodde Iko kom med en av sina leksaker och visade mig igår kväll. Men det var en huvudlös ekorre 🙁 Troligen hade han stulit den för Gäsper.

Idag har Fengur & Linda ridit finaler. Jag stannade hemma i skitvädret. Fengur var lite för pigg, så det här med att trava det tyckte han gick för sakta. Men det blev en 4:e plats i B-finalen, 4gång. Och en 2:a plats i A-finalen, tölt. Bra jobbat! Stort grattis till dem, nu blev det ännu fler rosetter, undrar om de får plats 😉

När jag var hos optikern så undrade de om jag även ville testa linser, visst! Har ju haft det förut och det var väl ingen hit precis. Men nu skulle de vara såå mycket bättre. De frågade om jag ville ”öva” innan jag fick dem. Nejdå! Det här fixar jag lätt.Men kom på det förut, att det faktiskt är 15 år sedan jag hade linser sist.

Jag tål ju inte mina glasögon pga nickel allergi och nu är det ont och sårigt. Så idag tänkte jag testa linserna. Men jag kom ju inte ihåg hur man gör 🙁 Då är det bra med Google 😉 Fick in dem till slut och det verkade helt ok tills jag skulle läsa, suddigt! Kom på att jag nog hade vänt dem in & ut 🙁 Jaha! Bara att ta ut dem och det var inte bara det!

Till slut så fick jag till det och upptäckte att med en pytte text så står det ok på dem. Men jag hade vänt dem så det stod ko istället 😉 Jag gör ett nytt test imorgon, för nu har jag gnuggat mina stackars ögon nog 🙂

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.