Först och främst…

vill vi säja  GRATTIS till Linda & Strax ( Smalis kullbror), han tog sitt 1:a cert i helgen, jättekul. Nu blir en annan också mer sugen på att ställa ut :-).

Jenni ute och plogar.

Laukur och Fengur tycker att det är så kul att dra av Laukurs grimma.

Så Linda har köpt en halsrem åt honom, nu ser han ut som en ko :-). Undrar vad de hittar på med den?

Soluppgång över Älvnäs.

Var till Arvika idag hos sjukgymnasten, och som tur är så går Christina där också så vi kan samåka ibland. Smali fick följa med så vi tog oss en tur på stan, det var svinkallt så vi gick in i en zoo affär och värmde oss. Det blev hundprat så klart och en tunn halslänk till Smali så han är fin på utställningar ( de andra är urväxta ), Zixten fick ett nytt koppel för det andra är fullt med knutar. Passade även på att göra ett litet träningspass på stan, lika duktig som vanligt :-).

När vi kom till Brududden så fick Smali komma ut och leka med Sereda ( Borzoi) och Sefja ( Isländsk fårhund). Sefja skällde han ut när han satt i bilen, sen var hon kul. Sereda satte skitungen på plats genom att nypa honom i nosen, efter det så höll han sej på avstånd, knepig tant det där. Inte lätta att ta bilder på hundar som inte står still och åt rätt håll.

Målade listor i hallen under helgen. Den färgen var inte riktigt frisk, det såg bedrövligt ut. Så idag har jag målat ännu en gång och nu är jag nöjd. Man säjer ju att har man hus så blir man aldrig klar, vi har renoverat och byggt ut i över 22 år,så det vore skönt med ett lugnt år. Nu är det nog slut med de stora projekten,  men man har ju så många idéer som man vill genomföra :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *