Nu har…

jag bestämt mej. Efter ha pratat med flera veterinärer och Eva-Liz så har jag idag varit och rabies vaccinerat Smali igen. Veterinärerna påstår att det ska räcka med en spruta av ett annat vaccin och sedan blodprov, eftersom han låg så nära gränsvärdet, så nu håller vi tummarna. Vill ju åka på World Dog Show i Danmark i Juni, vilken upplevelse och helst med Smali. Provet ska tas jämt någon vecka innan utställningen, men man får väl ha is i magen och anmäla + fixa någonstans att bo. Som jag förstått så är mycket uppbokat i närheten av utställningen.

Har även tänkt anmäla till några utställningar i Norge och även Sverige. Sitter och kollar på NKK`s hemsida + kartboken, vill inte åka hur långt som helst. Kul att se vad de tycker om Smali på en officiell utställning eftersom det gått så bra på de andra, men skit samma, han är världens underbaraste ändå :-).

I morgon är det träning igen hos Pia om det inte blir inställt pga att det är så kallt, alla hundar har ju inte lika mycket och tjock päls som Smali. Tänk hur det kommer att se ut här när han ska fälla, fick ju ett prov på det när det var så kallt, men det är mjukt åt fötterna :-).

5 responses to “Nu har…

  1. Skal dere også til Danmark? da må vi møtes.. både Frost og Strax skal, selv om Frost bare er med for selskapets skyld. Blir ingen utstilling for han

    • Vi har tänkt att åka, och självklart måste vi träffas, kul. Smali har ju inte bildat nog med antikroppar för rabies trots 2 sprutor. Eftersom värdet inte var så långt från gränsvärdet så fick han 1 spruta till av annat vaccin så nu håller vi tummarna :-). Varför ska du inte ställa Frost?

  2. ja det hadde vært gøy med hele gjengen i ringen samtidig, men vi får ta sikte på å være mental støtte 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *