Gårdagen kunde ha startat betydligt bättre!

IMG_2008

IMG_2013

Här är 2 bilder från lördagens kvällspass! Vilken stockros 🙂

Jag verkligen avskyr att stressa på morgonen! Så när jag börjar kl 7.30 så brukar jag gå upp runt 5.15! Kan tillägga att jag har ca 10 – 15 min resväg till jobbet 😉

Jag vill lalla runt i morgonrocken, ut med hundarna, ev fixa djuren i stallet om ingen annan gör det åt mig. Hundar och katter ska ha mat och kel. Sen en låång frukost då jag läser igenom 3 – 4 tidningar, så jag har koll på vad som hänt/händer i närområdet och ute i världen 🙂 Sen bär det av till jobbet som jag brukar vara vid strax efter kl 7.

Igår ringde inte alarmet, utan jag vaknade kl 7. 26!!! Gissa paniken!!! Och till råga på allt elände, så började jag kl 7 också 🙁 Jag kan visst vara snabb på morgonen också ;-P Ut med hundar medan jag pratade med en arbetskamrat och förklarade läget!  Hundar & 2 katter fick snabbt mat. Jag fick med mig lite att äta  senare under dagen och sen iväg! Klockan var 7.58 när jag steg in på jobbet! Och jag möttes av skönsjungande arbetskamrater som sjöng – Godmorgon ”nånting”, haha 🙂

Jag har försovit mig 2 gånger de senaste 15 åren! Jag avskyr det verkligen!

Jag tog mig igenom arbetsdagen utan missöden! Dock mycket hungrig, när jag missat frukosten som är helig för mig 😉 Kollar igenom alla fickor osv så jag inte glömt lämna ner nån nyckel eller så och åker hem. Är nästan hemma, då tycker jag att det känns så konstigt i ena benfickan! FAAN!!! Bara att vända om! Jobbmobilen har jag glömt lämna kvar ;-P Tur att man har nära till jobbet!

Kom hem, fick i mig mat, sen stoppade jag in hundarna i bilen och for ”Nol på skogen”!

IMG_2016

IMG_2021

IMG_2031

IMG_2065

Smali blir mer och mer sig lik! Dvs fullt ös 🙂

IMG_2052

YES!!! Jag var snabbast / Zixten 😀

IMG_2073

IMG_2082

Många bilder blir skitdåliga, haha 😉

IMG_2116-001

IMG_2110-001

Andra bättre 😀

IMG_2147-001

Smali hittar alltid ett ställe att bada i ;-P

IMG_2153

Och blöt blev han!

IMG_2224

Snabbaste taxen i Allstakan! Tror han är den enda 😉

2 timmars promenad i ”ödemarken” gjorde susen för både matte & hundar! Man blir nästan som ny 😉

Gubben hade kommit hem efter att ha varit borta under helgen! Jag berättar om alarmet som inte funkat och svär så det osar om skitklockan! Då säger han att alarmet visst funkar! Den ringde för fullt när han kom hem kl 17.15! SUCK!!! 12 tim fel ;-P

Idag har tvättkorgarna tömts och en del tvätt torkade faktiskt ute 🙂 Dammsugaren är mätt & go! Blommorna ute har pysslats om, det verkar inte hjälpa 🙁 Det är hösten för många av dom! Gräsmattan är ”sanerad”! Och grästrimmern har fått jobba!

Hösten kom tidigt! Sådär tvärt! Ivf brukar möblerna och annat vid sjön plockas undan till älgjakten i oktober, men Jenni tog ett ryck idag!

IMG_2235

Bara 2 stolar kvar, i fall att sommaren kommer tillbaka ett litet tag till 🙂

IMG_2233

Mayo – Det är mina grisar! Snälla ta dom inte 😉 Fick dammsuga runt både hund och grisar 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *