Hjärnsläpp eller ?

Kan ju undra vad som står på i hjärnkontoret, troligen händer ingenting där uppe :-).

Vi har varit på utställning och Smali skötte sej perfekt, gick fram till domaren själv bla och har fått för sej att nästan alla ska hälsas på. Han blev som väntat BIR och fick HP, var ensam VH. Vi blev informerade i morse att valpar 4-6 mån + 6-9 mån går direkt vidare till BIS – finalen, alltså ingen gruppfinal. Smali ligger i buren och jag sitter och väntar på att gruppfinalerna ska börja då ropar de upp oss. Var helt inställd på att Smali var 9mån och inte 1år, så nu förstår ni varför jag undrar hur det står till.

Kommer in i ringen med en mycket häpen hund (matte likaså) som också är brun undertill av torv och gegga, trodde det mesta skulle rasa av honom innan vi skulle in så därför hade jag inte torkat av honom. Han blev BIG reserv,jag som tyckte att domaren siktade in sej på oss när hon tackade flera för deltagandet :-).

Kritiken idag var:

Rejäl hane av utmärkt typ. Maskulint välpigmenterat huvud. Bra uttryck. Bra hals & rygg. Lång välvinklad överarm. Bra bröstkorg, skulle önska något bättre förbröst. Välvinklad bra.Utmärkt benstomme & breda lår. Rör sej med bra steglängd.

Zixten var ju också med, han piper alltid när vi är borta, kan inte slappna av som Smali. Förutom det så gick det bra, fin kritik. Även han var ensam så det blev BIR, HP och BIG. Fina priser var det och till Jennis stora glädje så fick han bla ett flexi-koppel :-), nej, hon avskyr dessa koppel.

Är hjärnan med när vi ställer i Vänersborg så ska det nog gå bra, men som tur är så är Christina med och håller ordning på mej :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *