Sista gången…

på lydnadsträningen var det idag, kommer att sakna de andra, vi har haft så himla kul ihop. Det har hänt som sagt något med Smali, hade lite ringträning, inga problem alls. Han går även fram till dem han ryggat för förr så de andra undrade vad som hänt på en vecka, det är inte alls samma hund utan en cool kille 🙂 Kanske polletten ramlat ner, att det är ok att folk ”pillar” på honom :-). I morgon är det upp till bevis då vi ska på utställning.

Har förberett Pia att vi vill gå  en appellkurs i höst  och sedan ev försöka få bruksmeriter när vi är mogna för det. Det är mycket nu så jag orkar inte fokusera på för många saker, kanske ska prova på det där med en sak i taget, men det har aldrig varit min grej :-).

Tror jag har kommit på vad det var som skrämde Smali igår, Immy! och det är inte en dag för tidigt. Zixten och Immy lekte ute och Smali skulle nog lägga sej i, fick sej en smäll av kattan, ont, ont. Så idag när de busade igen kom Smali springandes upp på trappan. Han är så hårdhänt mot katterna, så äntligen fick en av dem in en bra smäll 🙂 och han lärde sej nånting av det.

NU ÄR DET DAX IGEN! DENNA F*RBANNADE MAIL KRÅNGLAR IGEN, blir såå trött, puh! Blir så handikappad av att vara utan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *