Idag var…

det träning hos Pia. Tycker det mesta funkar bra ( tycker även Pia ) utom vänster svängarna. Smali vet vad han ska göra, men han sätter sej lite framför mej. Problemet var att jag går lite framåtböjd och då tror han att vi ska framåt, tänk vad lite det behövs att det blir fel, tur att man har nån som kan kolla en. Så sträck på dej Axelsson :-).

Den önskan jag hade med träningen idag var att ringträna Smali & mej. Och vi har tränat, jag skulle öka tempot i ”ringen” och jag sprang! Tror vi fick till det :-).

Och så var det Smali, han har problem med att nån ”pillar” på honom, från mitten och bakåt, kan i och för sej för stå det :-), men det är oacceptabelt i ringen, så han får lära sej att gilla läget. Lärde mej lite knep för att få honom att gå med på det hela och måste säga att efter en liten stund så stod han om än inte helt avslappnad så nästintill. Så det är bara att fortsätta träna, för nu är han även anmäld till utställningen i Vänersborg 1:a helgen i juni.

Nu får jag nog snart sätta stopp för att anmäla oss till än det ena än det andra, tiden räcker inte till, MEN det är så kul :-). Och Mia som jag tränar ihop med tycker vi ska ställa upp i nån lydnadstävling framöver, vi får se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *