Ingen bra dag!

Har sovit dåligt inatt och fram på morgontimmarna förstod jag varför! 

Vaknar vid 4.30 och fryser som bara den, kollar inomhustempen och den visar närmare 18 grader. Detta är inte likt mig, jag som tycker det är lagom med 12 –  13 grader i sovrummet.

Slumrar till lite och vaknar när gubben ska upp! Fick på mig hans tjocka termotäcke också, men fryser lika förbannat. Sen kom värken också 🙁

39 graders feber, inte konstigt att jag mår skit! Den här värken går inte av för hackor. Huvudet känns som det ska sprängas, nacken mår sämre när man spänner sig, leder och muskler protesterar hejvilt!

Jag har väldigt sällan feber, kan få nån febertopp när nacken är jobbig!

Sista gången som jag kan påminna mig om nått liknande var nyår vid millennieskiftet. Då fick jag äta piller för att ta mig upp vid 12-slaget.

Himla tur att Jenni var hemma idag, vet inte hur jag tagit mig ut till djuren i stallet! 

Har suttit uppe korta stunder när panodilen verkat, annar har det varit ryggläge hela dagen. Hundarna tycker detta är såå märkligt, jag som aldrig ens lägger mig på soffan en stund i vanliga fall 😉

Smali tycker det är skitjobbigt att matte är dålig! Han vill vara nära och ha koll! Problem blev det när jag stängde dom ute från sovrummet, har hundförbud där. Han har sprungit runt, piper och slår sig inte till ro!

Det var bara att låta dom vara hos mig så det blev lugn och ro! Hörde bara en djup suck, sen sov Smali gott 🙂 Mayo vet så väl att han inte får vara där inne, så han smög sakta fram och kollade om det var ok!

IMG_9252

Nu ska vi lägga oss igen, panodilen börjar sluta verka! Imorgon hoppas jag att det värsta gått över 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *