Vilken pärs!!!

Ska aldrig mer skryta om att jag klarat mig så bra från förkylningar mm. För de sista 2 åren har jag inte haft nått sånt alls! Men nu i vinter har jag fått min beskärda del för många år framöver!

Den här influensan önskar jag verkligen att ingen mer ska få, men så snabbt som den visar sig ha smittat, så blir jag inte den sista!

Jag har legat däckad! Över 39 graders feber trots panodil i kroppen och vilken fruktansvärd värk 🙁 Och nu har helvetes hostan dragit igång!

IMG_9264

Immy har troget legat vid mina fötter!

IMG_9262

 

Mayo & Smali har troget legat bredvid sängen! Smali skymtas längre bak i bilden. Man har inte märkt att de funnits och det gör man verkligen i vanliga fall.

IMG_9309

Idag tog jag mig ut till stallet utan att det var en ”nära döden upplevelse”! Var tvungen att kolla så allt var väl med kycklingen 🙂 Japp! Det blev bara en!

IMG_9281

Dårarna fick följa med och rasa av sig lite!

IMG_9303

Mycket spring i benen var det 🙂

IMG_9326

Vilken stil han har Mayo, när han jagas! Här var det bråttom 🙂

IMG_9287

Brottning i vanlig ordning!

IMG_9312

Den flygande taxen Zixten 😉

IMG_9269

Han är inte alltid vacker, haha 🙂

Har fått i mig dunder hostmedicin och hoppas att den hjälper! Sömnen har varit obefintlig de senaste dygnen 🙁 Så tar med mig de vita gossarna och provar sova lite. Imorgon hoppas jag febern är borta och att hostan gett med sig rejält!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *