Några små mål med dagen!

Igår anmälde jag Smali till tre viltspår prov på samma helg i Norge! Var väl som bara den om vi  inte ska komma med på nått av dom ;-P

När jag ändå var i farten, så anmälde jag Mayo också, men det blev vid senare tillfälle. De har andra championat regler i Norge än i Sverige. Här kan en hund bli SE VCH från det den är 9 mån. I Norge måste den förutom att ha tagit sina 1:a pris, även vara utställd efter 2 års ålder och fått minst bedömningen Good.

Närmsta utställning för oss, efter det han fyllt 2 år, är 31/5 och får han inte minst Good på den, när han aldrig fått ”sämre” än VG förr, då gråter jag nog, haha 😉 Och dagen efter är han anmäld till spårprovet 🙂 Måste gardera mig, för skiter det sig, då måste jag ha fler chanser i närheten.

Första målet var att släppa ut hönsen!

IMG_9412

Hönsen gillar inte att ha snö långt upp på magen och jag visste att de skulle bli så glada om de fick komma ut. Så det blev att trampa ner snön, orkar inte skotta och sen slänga ut hö att gå på 🙂

IMG_9343

Och ut kom dom glatt, bara det var snöfritt 🙂

IMG_9413

Denna lilla sötnos får vänta ett tag till innan den får gå ut 🙂

IMG_9345

Det andra målet var att försöka orka mig ut en sväng med Smali & Mayo, som börjar bli uttråkade!

Jag gick lite på ena åkern så de skulle få rasa av sig lite! Och kastade snöbollar! Smali var totalt ointresserad, men Mayo fångade på löpande band 🙂

IMG_9380

IMG_9385

IMG_9390

 

IMG_9404

 

Varken Smali…

IMG_9410

Eller Mayo är intresserade av själva hönsen, utan mer det som kommer ur dom, blää ;-P

De andra två målen gick åt skogen! Jag hade hoppats att slippa smärtstillande/febernedsättande idag. Men febern ger sig inte och därmed inte värken 🙁 Och jag skulle försöka orka vara uppe hela dagen, men det fanns inte en chans att det skulle funka!

Idag står det still, trodde det skulle gå ett steg till i rätt riktning! Gubben bröt det ut på igår kväll. Denna influensa var effektiv, däckar den ena, efter den andra som en löpeld.

IMG_9438

Begriper inte vart Mayo varit? Han är grå/brun på både framben…

IMG_9439

Och bakben! Han har ju varit med mig och Smali! Och S ser inte sån ut!

IMG_9435

Zixtens ögonfransar går inte av för hackor 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *