Inte en repris från igår!

Somnade som en klubbad oxe igår kväll och snarkade gott hela natten 😉 Idag var det dags för vår andra Lydnadstävling i vårt liv! Jag anmälde till Torsby bara för att jag var inne och kikade på tävlingar och såg att Eazys norska bror skulle dit. Måste ju få träffa Ezz & Marie och då kunde vi ju lika gärna tävla, bra träning 🙂

DSC00004

DSC00016-001

DSC00022

DSC00033

DSC00044

DSC00050

DSC00073

DSC00100

DSC00087-001

DSC00117

Det var inte samling förrän på eftermiddagen, så förmiddagen spenderades på sjön. Gubben försökte fiska bland galna hundar, jag höll mig till bryggan och kaffe 🙂

Åkte till tävlingen med en bra känsla och målet var att klara platsliggningen, eftersom han gick upp igår. Och att inte nolla några moment!

Han vägrade lägga sig, men till slut så! Han låg kvar, men jag undrar hur mycket hästskit han åt upp under tiden 😉 Ett mål uppnått! Men inga häftiga poäng!

Var skitnöjd ända tills jag satte mig och tittade på de andra tävlande. Jag var sista startande! Igår såg jag inte en enda tävlande innan mig, hade fullt upp med annat. Så jag vet egentligen inte hur domaren dömde, men alla tävlande var glada och positiva.

Det var annorlunda idag! Det muttrades för fullt om att det faktiskt var Lydnadsklass 1 som bedömdes och inte Elit! Och jag håller med, det lilla jag begriper! Den positiva känsla som jag hade försökt hålla mig kvar i sen igår, den blev snabbt borta 🙁

När det var vår tur så funkade inte inte ”pep talk” på Eazy, för han hade med sig en väldigt disträ matte i snöret! Jag önskar att jag hade gett tusan i att se de andra, men det är ju kul 🙂 Däremot skulle jag ha tänkt – Nu jäklar ska vi visa vad vi kan!

MEN vi lyckades med dagens mål! Vi nollade inget moment, men dåliga poäng, 128!

Det är bra med lång resväg, man hinner analysera på hemvägen. Det som var dåligt ska vi självklart träna vidare på och jag får skärpa till mig rejält 🙂

Är så otroligt stolt över Eazy som orkade med lång resväg även idag och gjorde så gott han kunde ihop med sin disträ matte <3

Det har varit en slitsam vecka för oss båda, så nu tar vi ”semester” under veckan! Ivf så länge som vi klarar 😉

DSC00146

DSC00142

Så fick vi träffa Eazys bror Ezz med matte Marie, de bor i Norge. Det var kul att jämföra deras likheter, men det var många olikheter, särskilt utseendet.

DSC00139

DSC00133

Blev inga bra bilder på båda tillsammans! Men Eazy till vä & Ezz till hö! Eazy är grövre överlag och har en mildare blick! Tror Ezz är lite mer på ”G” än brorsan 🙂 Men samma härliga mörka färg har de båda! Vackra och härliga pojkar har vi och det var jättekul att träffas 😀

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *