Lusten blev som bortblåst!

Det var så otroligt intensivt innan tävlingshelgen och under den också. På söndagen kände jag att – Nä! Vi lägger ner det här ett tag! Hur ska man klara att träna en hund och få den att tycka det är kul, när man själv är spyfärdig på det?

Även en annan värk i kroppen har blivit mer påtaglig! Jag har mina misstankar vad som har ”blossat upp”! Psoriasisartriten  som som faktiskt varit skonsam nu i många år! Blir det inte bättre så får jag ta tag i det! Men en varm sommar skulle sitta fint 🙂

Planen var 1 v ”semester” och under helgen kände jag att det nog behövs fler veckor. Men idag tyckte Mayo & Eazy att nu får det räcka!

DSC00721

Är så sugen på att spåra, men det är tyvärr inte aktuellt än på länge 🙁

DSC00645

Men nånting fick vi hitta på! Lade ut lite vantar, mössor mm och gömde en apportpinne. Immy inspekterar innan hundarna fick jobba 🙂

DSC00647

DSC00652-001

Mayo älskar sånt här och är riktigt duktig 😀

DSC00646-001

DSC00653

Eazy blir så himla taggad, så det tar nån minut innan hjärna och nos är ihopkopplade 😉 Så han tar första bästa mössa och lämnar, haha 🙂 Men sen jobbar han på bra 🙂

Igår anmälde jag oss till Appelltävlingen som har varit mitt mål! Det borde ge mig en spark i ändan 😉

DSC00655

Men att se hundarna så taggade och glada efter att ha letat pinnar, så smög sig lusten på. Så nu är regelboken framme och hundarna har fått varsitt lydnadspass. Nu laddar vi om till Brukset fr Lydnaden, för jag ska lyckas med målet jag satt upp för i år 🙂

DSC00735

Sa till Eazy – Titta här! Han blundade, haha 🙂 Blev ett knepigt ljus i bilden!

DSC00737

Mayo inspekterar den ruvande hönan!

DSC00686

DSC00660

DSC00730

DSC00727

DSC00708

En härlig promenad har vi också gjort! Så nu är vi laddade på olika vis inför kvällens jobbpass 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *