Självklart hoppas man!

Igår kväll fick jag ett tips om att Gäsper ev är i livet! Eftersom jag blev så ledsen och besviken sist jag fick ett tips, så försöker jag vara lite sparsamt hoppfull. Inte tusan går det!!! Man ser ju framför sig att han kommer skrikande i full galopp mot mig när jag lockar! Spinner, ”pratar högljutt”, hoppar och gnuggar sig mot benen som han alltid gjort osv.

Hon som hörde av sig berättade, att de har en grå katt som sitter utanför huset emellanåt på kvällarna. Och när de har släckt och gått och lagt sig, så går katten in genom kattluckan och äter deras katters mat!

Gäsper är en nyfiken kelgris, i varje fall på hemmaplan! Har tyckt det varit lite konstigt att han inte gått fram till nån. Men det är ju på okänd mark om det nu är han. Och jag har ju inte pratat med ALLA runtomkring!

DSC02561

DSC03803

Skickade över fler bilder på honom och tipsaren tyckte de var väldigt lik katten hos henne.

Jag och Eazy var där och lockade 1 tim idag! Sen tog jag en sväng med bilen också i eftermiddags. Ingen katt överhuvudtaget! Men det är inte helt omöjligt att det kan vara han. Har haft svårt att tänka mig att han överlevt den långa köldknäppen vi hade. Men det finns en stor ladugård full av kossor = varmt och fullt av möss! När han tröttnat på mössen så har han gått in till grannen för lite torrfoder 😉

Självklart var jag vid ladugården och lockade! Men en stor mängd kossor är inte speciellt tysta, så jag hördes nog inte.

Nästa gång de ser honom så skulle hon höra av sig, det var några dagar sen han var och hälsade på. Hon skulle försöka locka honom till sig! Nu blev hoppet lite större igen 🙂

DSC00746

Vi har en hel del snö, det är bara i söderväggarna som det tinat lite. Detta innebär att när jag städade i stallet, så hade jag 2 hundar och 24 höns runt benen. Då får man vara lite smart 😉

DSC00750

DSC00753

DSC00758

DSC00755

Började med boxen där maten, redena och där torvbadet är. Sen var de flesta i ”badet” som blev påfyllt, det är stor lycka och att inspektera det nya ströet 🙂 Sen kunde jag städa ”sovboxarna” med hjälp av några höns och hundar.

DSC00752

Den blivande modern muttrade lite åt mig när jag gjorde rent hennes rede. Men med nytt strö och äggen på plats, så lade hon sig nöjt kluckande tillrätta igen 🙂

12805789_944971305598978_2636099849179284021_n

Immy fick tag på en apportpinne i förmiddags! Jättekul leksak 😉

DSC00762

Sen hämtade hon hundarnas tennisboll! Jäklar vilken fart hon fick på hundarna när hon kastade iväg bollen och sen jagade den, haha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *