Mycket löv är det…

Nu börjar jag se slutet på alla löv, har krattat ihop stora högar, så nu är det bara hjälpen att frakta bort det som fattas.

Smali gillar högarna, slappa går bra men roligast är nog att springa och hoppa i dem 🙂

Finns andra också som tycker det är toppen.

Kycklingarna växer och frodas, man ser det nästan från dag till dag.

Gäsper är och kollar in dem, men det är aja baja, se men inte röra 🙂

Lotta & Pela passar på att sola.

Medans Tuffa kollar i mattes fickor 🙂

 

Det var brukskurs igår kväll och fy f#n vad kallt det var! Smali fick gå ett appellspår, spårar såå bra MEN plockade bara 1 pinne. Han tycker helt klart att spåret är det viktigaste, bara att träna vidare.

På platsliggningen så tror jag alla 4 hundarna hade myror i brallan.

I budföringen så är det full speed till mottagaren, men sen har vi inte kommit längre än att han blir matad med något gott, gillar inte att komma för nära, men vi jobbar på. Ska bli så intressant att se hur Smali är om 1 år då alla (förhoppningsvis) könsmognader mm är över. Han har det lite tufft nu min lille vän, men snart har även han semester, från mig 🙂

Nu är det klart! Zixten följer med Jenni till Sunne, hon blev så glad när han fick följa med. Förstår om det är tomt utan hund när man är uppväxt med djur.

De sista månaderna har det varit lite små surt mellan hundarna, och det är oftare och oftare. Zixten vaktar allt från pinnar/löv till ben på 20 m avstånd, ofta så förstår inte Smali varför han är hysterisk när han inte ens varit i närheten av honom. Men där emellan så har de jättekul, men det är tröttsamt att höra morr och skall, för som en annan tycker är skitsaker. Ok, om det är tuggben och liknande.

Tror Zixten kommer tycka det är skönt att slippa vara på helspänn och vakta minsta lilla sak jämt. Jenni har plockat fram bäddar, burar, ja jag vet inte allt, men det blir nog bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *