Slappt…

Just nu tycker jag att dagarna går åt till jobb och möten. Med det skitväder som var igår, snöblandat regn, så då var det en slapp eftermiddag. Men nu jobbar jag bara 3 arbetspass till innan vi åker till värmen.

Var inne och kollade på långtids prognosen för Puerto Rico, Gran Canaria och gissa om jag längtar dit. Om exakt 1 v så sitter vi på flygplatsen och väntar på att få gå ombord. Och så var det vädret där nere, 26 – 27 grader i skuggan och strålande sol :-). Gissa om det är nån som ska slappa, sola, bada och må som en prinsessa 🙂

Var inne och kollade på Nkk`s hemsida och 30/4 + 1/5 är det en utställning i Stange som vi nog åker på.

När Zixten är på utställning så får han alltid på kritiken att han är för tunn, men om han flyttar med Jenni då kanske han lägger på sig lite när han inte har nån att busa med 24 tim / dygn. Nånting borde ju fastna på honom tycker jag, för då blir det bara fullt ös på helgerna och om han busar med grann hunden.

Imorgon får vi veta om han flyttar eller ej, sen får vi se vad han tycker om det hela. Går nog jättebra, tänk att bli ensam herre på täppan med all den uppmärksamhet han får av Jenni & Jocke och alla kompisar som kommer och går hemma hos dem 🙂 Det blir nog värst för Smali.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *