Sjukskriven…

Blev sjukskriven fram till semestern och ordinerad VILA, har även fått förmaningstal av familjen att ta det lugnt. I vanliga fall har jag nog bara lyssnat på ”ett halvt öra”, men nu har jag inget val.

Så idag har vi legat vid sjön jag och hundarna, bara slappat, ingen tid att passa för det har de andra tagit över. Vi fick sällskap av 2 tärnor en kort stund innan Smali jagade dem av bryggan. Herr & fru Lom kom förbi och visade upp sina 2 barn, förr var de så skygga, men nu simmar de jämt utanför bryggan, kul att de litar på oss :-).

Zixten hittade skugga under solsängen.

Sen har vi den som inte begriper vad stor han är, skulle ligga under min solstol :-).

Det kom något mycket underligt flytandes.

Smali var tvungen att undersöka detta monster, Zixten håller sig på behörigt avstånd, man vet aldrig vad sådana kan hitta på :-).

Aha! bara Fia, puss på dej! Vill nog provsmaka de där konstiga grejerna.

Tillslut med matte bredvid sig så vågade Zixten sig fram också, blev så glad när han upptäckte  att det var Fia :-).

Katterna brukar dyka upp på fm + kvällen, men nu har Immy börjat med några dumheter tidigt på morgonen. Sitter och skriker utanför sovrumsdörren och när jag ber henne dra till ett mycket varmt ställe så öppnar hon dörren på vid gavel. Sen skriker hon igen och ska hon in i garderoben, det är ajabaja! Jag ber henne dra igen, hon öppnar även denna dörr och efter ett tag när jag har svurit klart över kattfan, då kommer hon och lägger sig hos mig, kurrar och trampar hur go som helst. Sen är det bortglömt tills nästa morgon :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *