Syndare hela högen!

Idag var inte gänget roligt!

IMG_9570

Immy och Gäsper höll på att riva huset i morse! De hade hittat en kul grej som de kastade och jagade.  Hon är inte så ”änglalik” som hon ser ut 😉

IMG_9535

Bättre att hon smyger och jagar brorsan ute, som förut 🙂

IMG_9565

Jenni gjorde snölyktor igår! Zixten tyckte det var bättre att riva ner den, pinka på den…

IMG_9575

Sen gav han sig på ljuset, suck!

Hundarna har inte fått rört sig ordentligt på snart 1 v, så jag har bara väntat på att Smali ska hitta på nått jävelskap!

Hade med mig dårarna för att hämta nya grenar till Chaplin och städade hans toalåda. Då såg jag blicken Smali gav Mayo! Innan jag hann reagera så var de borta!

Det går tungt i snön nu när det varit plusgrader och inatt frös det på lite. Så lite skare och nysnö har det blivit!

När de inte kom tillbaka efter 10 – 15 min, så tog jag bilen för att leta. Hade mina aningar vart de tagit vägen och med nysnö, så är det lätt att spåra från bilen. Är knappt nån trafik på den vägen.

Jodå! Såg vart Smali kommit ut ur skogen, sprungit över vägen och in i skogen på andra sidan. Men Mayos spår såg jag inte! Stannade och ropade! Hör snabbt att det brakar till i skogen och där kommer båda i full karriär! De hade redan vänt och var på väg hem!

IMG_9540

Mayo såg ut så här!

IMG_9544

Men vart fan har Smali varit???

Har försökt skrubba av honom med snö, men det sitter kvar 🙁 Luktar inget! Troligen har han väl tagit sig ett dopp i nån håla!

Som ni förstår så är hela ligan ganska billig idag! Om nån timme när sinnet runnit av mig, då är de svindyra igen, haha 😉 Och jag hoppas att dårarna fick slita ont i snön ;-P

Har pratat med en sköterska på Previa, hon rådde mig att stanna hemma några dagar till och kurera mig riktigt.  Att man ska få sånt dåligt samvete att man är hemma och sjuk 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *