Tagit ny fart!

Det har förkylningen gjort. En kollega gick 3 v med den, då har jag väl bara drygt 1 v kvar 😉

Har ringt veterinären ang min misstanke om rävskabb. Det är exakt samma symtom nu som det varit de tidigare gångerna. Nu kan de ju inte ”bara” skriva ut det jag behöver utan att ha undersökt hundarna. Men är det verkligen nödvändigt att dra dit alla 3, borde räcka med den som kliar sig värst? Har ju inget val, för vi måste ju bli av med eländet. Så imorgon eftermiddag har vi fått tid och hoppas nu att det inte krånglar. Ska till distriktet och där har jag haft en del otur, men jag har helt enkelt inte tid att åka till Karlstad.

Det är ju så typiskt, jag och Smali som skulle på kurs 🙁

En härlig promenad är avverkad, solen var inte med oss idag.

Snart är det dags för cirkel på jobbet. Sen hem en snabbis. Handla måste jag göra, tom mössen gråter 😉 Efter det är det rökavvänjningskurs och det funkar jättebra 🙂

Så även den här dagen kommer att vara fullspikad, som vanligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *