Verbal…

Det är Smali, undrar vad han berättar för mig, för det är väldiga haranger och särskilt på morgonen, han håller på att väcka hela huset 🙂 Hoppas att han inte lär upp sin lillebror att han ska slå hårt med tassarna på mig (blåmärken fulla benen) och sen dra en lång ramsa 🙂

Här har hundarna fått en MYCKET dålig ovana när vi varit borta, de ligger i sängen. De får inte vara i sovrummet eftersom jag är allergisk mot bla damm, kvalster och pälsdjur. Jag vet! mycket dumt att leva som man gör, men med en del ”medikamenter” så fungerar det bra. Djur är livskvalitet 🙂 Jag hinner jämt öppna sovrumsdörren så hoppar de upp i sängen.

När Smali skulle ställas i Hamar så provade jag att tvätta honom med galltvål, för det var visst ganska vanligt att göra med vita hundar. Trodde jag sköljt ur pälsen noga, men han har kliat sig rejält så idag blev det badkaret igen, nån var inte glad 🙂 Nu har jag gnuggat honom som bara den och hoppas verkligen att allt är borta. Och hund fan sprang ut och rullade sig med en gång, så han är skäckig nu, skit samma bara han inte kliar sig.

Lite rapport om kycklingarna, blomme kycklingen äter, dricker, putsar sig och talar om att den INTE vill vara kvar i buren.Men är fortfarande lite matt på ögonen så den får vara kvar lite till.

Isbar kycklingen som var piggast är jätte dålig. Om det inte hänt något drastiskt åt det positiva hållet under dagen så får gubben förbarma sig över den och avsluta lidandet. Vill ju ändå ge den en chans, men tror hoppet är ute.

Ingen annan är dålig utan de ligger på rad i solen och njuter 🙂

Blev ingen brukskurs igår, men vi 4 som går den tränade själva och det gick hyfsat bra. De andra ska träna för Pia på söndag men jag jobbar hela helgen så jag kan inte vara med. Troligen kommer Pia hit på måndag så tränar vi ihop här, vilken lyx att få all tid själv :-). Här har vi även gott om åkrar att lägga spår på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *